Rozetna od stiropora SR – 73

1.806 RSD / kom

Stiropor elementi su napravljeni od čvrsto presovanog stiropora, poljskog proizvođača Marbet. Dolaze u beloj boji, pa su pogodni za prefarbavanje. Obratite pažnju da koristite akrilne boje i akrilni lepak pri lepljenju elemanta. Preporučujemo akrilni lepak istog proizvođača. Farbe i lepkovi koji nisu na vodenoj bazi mogu naneti oštećenja Vašim elementima od stiropora.
Na zadnju stranu elementa nanesite akrilni lepak po celoj površini. Pritisnite element na zid i potrudite se da naneste jednak pritisak na ceo element. Akrilni lepak je visokog kvaliteta i nakon incijialnog postavljanja više nije potrebno pridržavati element dok se lepak suši.

Za više informacija o proizvodu ili o porudžbini, možete pozvati:
064 647 33 35

Rozete od stiropora i ostali elementi od stiropora su najpraktičniji način za brze izmene koje će imati snažan efekat u prostoriji. Veoma su lagani pa se mogu postaviti bilo gde, bez poteškoća. Najčešća upotreba jeste za ukrašavanje prostora oko lustera, ali mogućnosti su neograničene. Još jedna atraktivna upotreba jeste za pokrivanje prostora oko česmi, tako ćete dobiti veoma raskošno kupatilo ili čak kuhinju. Naravno, mnoge elemente od stiropora, pa i rozete, možete iskoristiti samo za ulepšavanje svojih zidova. Na primer, jedan od omiljenih elemenata EmberHome-a je stiropor element u obliku sunca, i on se, kao i mnogi drugi može iskoristiti da unese radost bilo gde.
Rozete i elementi od stiropora su veoma prilagodljivi, pa ih možete iskoristiti i za pokrivanje nepravilnosti na zidovima, fleka ili pukotina. Svi elementi su od čvrsto presovanog stiropora, dolaze u beloj boji i mogu se prefarbavati bilo kojim akrilnim bojama. Kako ne bi došlo do slučajnog nagrizanja vašeg elementa od stiropora, koristite baš akrilne boje, jer postoji mogućnost da boje koje nisu na vodenoj bazi dovedu do oštećenja. Elementi se lepe akrilnim lepkom (preporučujemo Marbetov akrilni lepak, a to je isti proizvođač kao i svih elemenata od stiropora iz naše ponude).

Svi stiropor elementi

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rozetna od stiropora SR – 73“

Učitavanje…
  • Nema proizvoda u korpi.