Ukrasna Konzola – Bela

1.449 RSD / kom

Stiropor grede se fabrički izrađuju u dužinama od 3 metra. Dolaze u tri standardne nijanse: svetloj i tamnoj i beloj boji drveta. Da biste ih naručili, odaberite broj metara koji Vam je potreban, ali vodite računa da taj broj mora biti deljiv sa tri, jer se proizvode u dužinama od 3 metra.
Za postavljanje Vam je potrebna suva i čista površina, a za lepljenje preporučujmo pur penu Ceresit CT-84. Kada pur penu nanesete na element, ostavite je da odstoji 30 sekundi, tačnije dok ne postane lepljiva i rastegljiva.

Za više informacija o proizvodu ili o porudžbini, možete pozvati:
064 647 33 35

Stiropor grede su veoma lepo i efikasno rešenje kada želite rustičan dizajn enterijera, a za razliku od drvenih greda su dugovečnije, ekonomičnije i ekološki odgovornije rešenje. Pravljene su od čvrsto presovanog stiropora što ih čini laganim, pa ne opterećuju konstrukciju Vašeg doma. Još jedna stvar koja ih razlikuje od drvenih greda je to što nemaju problema sa vlagom, ne buđaju, ne trule i nema portrebe da se lakiraju radi dodatne zaštite i održavanja atraktivnog izgleda. Grede od stiropora vremenom ne gube na lepoti. Stiropor grede se prouzvode u dužinama od 3 metra, ali ih Vi možete prilagoditi svojim potrebama bez puno uloženog vremena i truda. Dostupne su u dve nijanse: svetlo i tamno drvo.

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ukrasna Konzola – Bela“

Učitavanje…
  • Nema proizvoda u korpi.